• Teenage Mutant Ninja Turtles
  • The Black Death
  • Deep Paths Labyrinth Of Andokost
  • Dakar 18 Sistem Gereksinimleri
  • Shadow of the Tomb Raider
  • Savage Resurrection Gerekli Sistem
  • Serious Sam VR The Last Hope Gerekli Sistem
  •  Steep Sistem Gereksinimleri
  • Seasons After Fall Gerekli Sistem
  • Rainbow Six Siege Gerekli Sistem
  • Shadwen Sistem Gereksinimleri
  • Shadow Warrior 2 Gerekli Sistem
  • Islands of Nyne Battle Royale Gerekli Sistem
  • Sid Meiers Civilization 5 Gerekli Sistem
  • Middle-Earth Shadow of Mordor Gerekli Sistem
  • Warframe Online Gerekli Sistem
  • Call of Duty World at War Gerekli Sistem
  • The Witness Gerekli Sistem
  • Riders of Icarus Gerekli Sistem
  • Metal Gear Solid 5 Gerekli Sistem
  • Dragons Dogma Dark Arisen Gerekli Sistem
  • Black Shot Gerekli Sistem
  • Killing Floor 2 Gerekli Sistem
  • Age of Empires 3 Gerekli Sistem
  • Stellaris Oyun Gerekli Sistem
  • Youtubers Life Gerekli Sistem
  • Battlefield 1 Sistem Gereksinimleri

pioneer vsx 1015 txk

Uyarı: Bu Yayındaki Resim, Makale ve Video vs. Web'de Bulunan Çeşitli Kaynaklardan Alınmıştır. Telif Hakkı Tamamen Kaynağa Göre Düzenlenmiştir. Bu konuda Bir Sorun varsa İletişim Bizimle İrtibata Geçebilirsiniz.
29.1.12 Google de Ara Bing de Ara ziyaretci-sayac




Surround Güç 110 watt x 7 (20 Hz - 20,000 Hz @ 8 ohms, 0.09% THD) / 110 W x 2 Stereo Güç (20Hz - 20kHz @ 8 Ohm, 0.09% THD)
Sayısal Çözümleme ve İşleme
Dolby Digital 5.1, THX Select, Dolby Digital EX, DTS 5.1, 6.1 DTS-ES Ayrık, DTS-NEO6, Pro-Logic II DPLIIx,
Pioneer Gelişmiş Tiyatro Modu Surround Mod 8 İleri
Ses (Tuner dahil) / Video Girişi 8 Ses / Video 5

> Daha fazla teknik ayrıntılara bakın
Ürün detayları
Ürün Broşürü [PDF 2.75MB]

Ürün Boyutları: 23 x 23 x 13 inç, 33,1 £
Ağırlık: 39 £
Kargo: Bu öğe, ABD dışındaki ülkeleri seçmek için de nakliye için kullanılabilir
Nakliye Danışma: Bu öğe için diğer ürünlerden ayrı olarak gönderilmelidir. Ek nakliye ücretleri geçerli değildir.
ASIN: B00092REF8
Ürün model numarası: VSX1015TXK
Ortalama Müşteri Gözden Geçirme: 5 yıldızlı 4.6 dışarı Tüm yorumları (14 müşteri yorum) bakın
Amazon En Çok Satanlar Rank: # 72,128 Elektronik (Elektronik Top 100 bakınız)


Bu ürün için herhangi bir ilgili ürün özellikleri belirterek kaçırdınız mı? Biz cevapsız bizimle paylaşın.

Eğer, ürün bilgileri güncellemek ister görüntüler hakkında geri bildirim vermek, ya da daha düşük bir fiyat bahseder misiniz?

Ürün Açıklaması
Amazon.com Ürün Açıklaması
Pioneer VSX-1015TX çok yönlü 7.1 kanallı AV alıcı bir darbe vurma en sevdiğiniz filmleri ve müzik için heyecan verici, saran bir ses üretmek için kanal başına 120 watt sağlar. THX Select2 sertifikalı alıcı da Windows Media Audio 9 Professional (WMA9 Pro) için on-board işlemci, bir PC veya WMA uyumlu optik medya oynatıcı (optik veya koaksiyel dijital ses bağlantısı aracılığıyla) kanca yüzden eğer edeceğiz sunuyor çok surround biçimlendirilmiş Web içeriği, tadını alabilmek - oyun asla eskisi gibi olmayacak.

VSX-1015TX bulunuyor amplifikatör Pioneer benzersiz yüksek kaliteli, düşük distorsiyon ayrık MOSFET teknolojisi kullanır. Bu, tüm 7 güçlendirilmiş kanalları için eşit amplifikatör güç (ön sol, orta, sağ, orta-arka sağ / sol ve arka sağ / sol), Belirli Bir ses alanı hakim herhangi bir kanal giderilmesi ve imkanı. Oluşturur

Özel bir ".1" LFE (düşük frekanslı efektleri) derin, gerçekçi ses efektleri için kanal surround ses de dahil olmak üzere altı ayrı kanal kadar Dolby Digital ve DTS çözme evinize sinema ses hakkı getiriyor. Dahili DTS ve Dolby Pro Logic IIx ve DTS Neo: 6 kod çözücüleri sadece Dolby Surround kaynaklarına tam surround ses kod çözme sağlar, aynı zamanda herhangi bir stereo kaynaktan için ikna edici surround ses oluşturur. Yani, bir arka surround hoparlör ilavesi ile, dahili Dolby Digital EX ve DTS-ES kod çözücüleri için 6.1-kanal surround ses yararlanabilirsiniz. Alıcı 8 Pioneer özel Gelişmiş Surround modları sunuyor.

Ev sineması ses kurulumu bir DVD oynatıcı ya da başka bir kaynaktan, hoparlörleri bağlamak kadar kolay ve TV. Otomatik MCACC (Çok Kanallı Akustik Kalibrasyon Sistemi) ile 5-bant eşitleme kurulum sunuyor stüdyo kalitesinde ve sistem kalibrasyonu, ve herhangi bir odada çalışıyor. Otomatik MCACC Kurulumu dikkate ortam gürültü, hoparlör büyüklüğü ve mesafesini ve kanal gecikmesi ve kanal seviyesi hem de test alarak, dinleme alanı akustik özellikleri ölçer. Eğer sistem ile birlikte mikrofon kurduktan sonra, alıcısı özel oda için hoparlör ayarları ve EQ optimize test sesleri bir dizi bilgileri kullanır. Tam sessiz surround ses kontrolü için ses ayarları surround tam kapsamlı erişebilirsiniz.

Bağlantıları beş dijital ses giriş (3 optik, 2 koaksiyel) ve bir çıkış (optik), 5-Her kompozit ve S-video girişi (5 eşlik eden sağ / sol stereo analog ses girişi ile) ve 3 yüksek bant genişliği (oluşmaktadır 5 Hz ile 100 MHz) komponent video girişi. Cihaz tüm bağlantıları (7 artı bir stereo hoparlör-B çıkışı için sağ / sol çıkışlar) için uygun, yüksek kaliteli bağlayıcı yazılan hoparlör terminalleri bulunmaktadır. Daha yüksek güç amplifikasyon geçmek için hazır olduğunda ve ayrıca Alıcının RCA 7.1-kanal pre-amp çıkışı takdir edeceksiniz.

Dahası, görüntüleme kaynağı ne olursa olsun, alıcı S-video ve komponent video sinyali kompozit-video dönüştürür, böylece sadece TV / izlemek için bir video bağlantısına ihtiyacınız vardır.

Verilen LCD öğrenme uzaktan kumanda ev sinema sistemi diğer bileşenler için temel işlevleri üzerinde böylece, bu alıcının her fonksiyonu üzerinde tam kontrol değil sadece verir ama hazır kodları sistemi kullanarak, geniş bir faaliyet için uzaktan programlayabilirsiniz diğer ekipman yelpazesi.

Sık sık radyo istasyonunu Belirli dinlemek ise, bu istasyonu dinlemek istediğinizde alıcı kolay hatırlamak için frekans saklamak için kolaylık sağlıyor. Bu alıcı 30 istasyona kadar hafızaya alabilirsiniz.

VSX-1015TX onu her yönüyle ele alan, kalite ve performans testleri, sıkı bir dizi geçtiği anlamına gelir THX Select2 logosu, ürün taşır. Bu stüdyo istediği her şeyi mümkün olduğu kadar o ev sineması deneyimi olarak sadık olun yardımcı, ön yükselteç ve güç amplifikatör performansı ve işletme ve dijital ve analog etki hem de diğer köpek parametrelerin yüzlerce test içerir.

Kutuda Neler Var?
Alıcı, uzaktan kumanda, uzaktan pil, kalibrasyon mikrofonu, FM ve AM anten, bir kullanım kılavuzu ve garanti bilgileri.
Ürün Açıklaması
Pioneer VSX1015TXK THX Select AV Alıcı - THX Select mümkün olan en iyi film deneyimi için, tipik TV odalarına yüksek oktanlı tiyatro ses getiriyor. 5-bant EQ ile Otomatik MCACC (Çok Kanallı Akustik Kalibrasyon Sistemi) hemen her yerde bu çalınabilir ulaşmak çok kolay optimum ses performansı demektir sisteminizin stüdyo kalitesinde kurulum ve kalibrasyon sunuyor. 2'de Koaksiyel / Optik / Optik Dijital Çıkış Ses / video çıkışı 2 ses / video dijital giriş 2 5 / 3 1 / 6 Kanal Çok Kanallı Giriş / Çıkış 7 Kanal Preamp Ses / Kompozit Video Girişi 5 / 2 Kompozit Video Çıkışı / S -Video Girişi 5 / S-Video Çıkışı 2 / Komponent Video Girişi 2 / 1 Komponent Video Çıkışı / Kulaklık çıkışı / Ön A / V Giriş Birim Ağırlık 33 £ 14 oz
KATEGORi
Blogger
Disqus
Yorum Yapmak İsteyebilirsiniz

Hiç yorum yok

Yorum Kuralları
1. Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yukarıdaki Kurala uymamanız durumunda, Blog sahibi yorumunuzu yayınlama ya da yayınlamama hakkına sahiptir.